Join my team

De essentiële oliën van Young Living hebben mijn leven veranderd. Mijn avontuur begon bij de aanschaf van een starterbundel. De voornaamste reden was dat ik erg moe was en toe was aan een goede nachtrust. Ik mocht een diffuser lenen.
Al snel stond deze op de kamer van mijn dochter en ze werd wakker zonder nachtmerries. Ik ben mij gaan verdiepen in de producten van Young Living en merkte al snel het verschil. Ik werd zo enthousiast dat ik er nu ook zakelijk mee begonnen ben. De producten liggen niet in de winkel, maar worden door onafhankelijke distributeurs verkocht.

Dit gebeurd door middel van informatieavonden, 1 op 1-gesprekken, bezoeken van beurzen en delen van ervaringen op Instagram. Ik ga de producten ook gebruiken in mijn praktijk.
Er is een volledig begeleidingsprogramma geschreven voor beginnende zakelijke leden, waardoor je snel op gang kunt komen, kunt groeien en net als ik, een heleboel mensen kennis kunt laten maken met deze fantastische producten van Young Living! Ik zal je ondersteunen bij het opzetten van jouw business.

In dit vak ben je geen verkoper, maar deel je je ervaringen, plant je zaadjes en die zullen op korte of lange termijn uit gaan komen.
Zoals je wellicht weet is Young Living een MLM-bedrijf. Dit staat voor Multi Level Marketing of netwerkmarketing. Nou denken heel veel mensen bij het horen van deze term aan een piramidespel. Maar de enige treffende vergelijking die gemaakt kan worden hiermee is de uiteindelijke structuur van de business. Bij een piramidespel betaal je niet voor een product en dit is ook illegaal, in tegenstelling tot de manier van werken bij Young Living, waarin je commissie ontvangt voor de producten die je zelf verkoopt en die de mensen onder jou verkopen. Je hoeft hierbij ook niks in te kopen, je hebt geen voorraad, geen derving, enzovoorts. Zie het als een franchiseformule waarin al het voorwerk al voor je gedaan is, maar waarin jij wel zelf bepaalt in hoeverre je succesvol bent.

Hoe meer uren je erin stopt, hoe meer er aan de achterkant uitkomt. Zo simpel is het eigenlijk. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te sparen en door middel van de commissie je eigen olie te betalen. Ga je iets verder, dan kun je een parttime salaris verdienen of je huidige baan opzeggen.