Maaike ten Arve

Ik heb vandaag mogen ervaren hoe fijn de accesbars behandeling van Marga is! In een prettige, rustige, gezellige sfeer neemt Marga de tijd om je goed op je gemak te stellen en om alles uit te leggen. Heerlijk ontspannen ben ik weer naar huis gegaan! Ik kom zeker nog weer terug!

Maaike ten Arve

( Maaike ten Arve )

Other Testimonials

Toen ik 40,4 weken zwanger was mocht ik genieten van access bars massage gegeven door marga. Het bracht me volledige ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Was een hele fijne en positieve ervaring en kom graag nog eens terug, bedankt!

Fieke Peelen

( Fieke Peelen )

Ik heb onlangs een Access Bars behandeling gehad van Marga. Het was een fijne ervaring waarbij ik tot rust kwam en ook mijn hoofd ontspande!

Marjon

( Marjon )

Kortgeleden heb ik een access bar behandeling bij Marga mogen ervaren. In een ontspannen omgeving met een etherische olie op de achtergrond kwam ik helemaal tot rust. Fijn zo’n ervaring!

Claudia Teunissen

( Claudia Teunissen )

Ik heb een behandeling bij Marga gehad en vond het echt heel erg fijn. Ik kwam helemaal tot rust en dichter bij jezelf. Marga is een hele leuke vrouw en heeft veel passie voor haar vak. Echt een aanrader om een keer langs te gaan!

Julia Beumer

( Julia Beumer )

Ik ken Marga uit mijn vorige onderneming. Ik heb Marga een paar keer mogen ontmoeten en ik heb met veel plezier met haar samengewerkt. Zij is echt de rots in de branding wanneer het aankomt op daadkrachtig stappen te nemen tijdens een event, waar het overzicht dreigt te verliezen. Marga luistert naar het probleem en zoekt vervolgens naar een oplossing dat voor verschillende partijen goed uitwerkt. Marga is een heel fijn persoon om voor en tijdens een event samen te werken. Ze is lief, gezellig, er is nooit een stil moment met haar. Marga verstaat haar vak zeer goed.

Marlou Visser

( Marlou Visser )

Hallo Marga, Jij bent zo goed bezig! Je bent en blijft een sprankelende dame die zichzelf blijft ontwikkelen. Ik ben dol op je moodboards en de sfeer die jij weet te creëren. Dat is echt een van jouw krachten wat mij betreft. Er zijn niet zo veel mensen die dat op deze manier kunnen. Ik hoop dat dit jaar jou veel gaat brengen. Ik weet dat jij de mensen die met jou in zee gaan heel veel te bieden hebt. Veel plezier en succes!

Henriette Visser – Studio MoSK

( personal branding stylist )