Young Living

Het verhaal begon in 1993. Gary Young richtte in dat jaar zijn eerste kruidenboerderij en distilleerderij op. Hij was al op de hoogte van de kracht van etherische oliën, maar de kwaliteit van de beschikbare oliën varieerde sterk. Hij wist dat zuivere etherische oliën fantastische resultaten kunnen geven, maar de (vaak) bewerkte of aangelengde oliën op de markt leverden deze resultaten niet.

Young Living is uitgegroeid tot wereldleider in etherische oliën en welzijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lehi, Utah en met kantoren in Europa, Australië, Canada, Japan en Singapore en boerderijen over de hele wereld houdt het bedrijf vast aan Gary’s visie. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn geïnspireerd om een leven vol welzijn en overvloed te leiden.

Ik vind het erg belangrijk dat mijn kinderen en hun kinderen ook kunnen genieten van het moois dat de wereld ons biedt. Door bewustere keuzes te maken ben ik in aanraking gekomen met Young Living.

Voor Young Living zijn er maar weinig dingen zo belangrijk als duurzaamheid en het bereiken van het zero-wastedoel. Young Living neemt het rentmeesterschap van de aarde zeer serieus en ze hebben een passie voor de bescherming van de toekomst van onze planeet door op uitvoerbare manieren normen vast te stellen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is één van de redenen waarom ik ook zakelijk ben gegaan.

Van hun energiezuinige hoofdkantoor tot 99% minder afval bij een van de grootste distributiecentrum en het doel om voor iedere werknemer een boom te planten – Young Living en ik proberen een verschil te maken en nu kun jij dat ook!