Margaretha

Margaretha

Thuis en op je werk gaat alles door, de zorg van de kinderen, werk en dagelijkse gang van zaken. Alle ballen hooghouden, maar hoe dan. Ik ben mijn eigen bedrijf letterlijk gestart in een tornado mijn leven stond op de kop. Ik weet als geen andere om snel orde in de chaos te brengen en ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan ondernemen. Ik voel als geen ander aan wat je nodig hebt en zal daar meteen op inspringen, zonder dat je dit meekrijgt of denkt zelf nodig te hebben.

Is het op administratief gebied, projecten, business support of ondersteuning van een event, leeg het maar bij mij neer dan weet je zeker dat het goed komt. Ik zal een basis neerleggen waar jij weer mee verder kan werken. Ik vind het belangrijk dat je kan richten op jouw vakgebied en ik gun het jou je bedrijf te laten groeien.

Durf jij ook voor jezelf te kiezen en jouw passie te volgen. Ik ga graag samen met jou dit avontuur aan en gun jou ook deze bijzondere momenten die daaruit komen. Iedere dag werken met een glimlach omdat jij doet waar jij gelukkig van wordt.