Lifestyle Coach

Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, gevarieerd eten en ontspannen waar het kan.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat een goede privé- en werkbalans essentieel is. Gemiddeld werken we 8 uur op een dag. Doe werk waar je energie van krijgt. Is dat niet zo dan ervaar je stress in je lichaam wat kan resulteren in een burn-out.

Bij een gezonde leefstijl denkt men al snel aan gezonde voeding en sporten. Dat is zeker waar maar de belangrijkste sleutel tot verandering is zelfliefde. Zorg eerst goed voor jezelf en dan voor een ander. Werk, privé, bewegen en gevarieerd eten dienen in balans te zijn. Dit is voor iedereen weer anders. Bekijk wat goed voor JOU voelt.

De producten die je op je lichaam smeert hebben ook een grote invloed op hoe gezond je bent. Vandaag de dag zitten in veel producten ingrediënten die niet gezond voor ons zijn.
Sinds 2021 gebruik ik de producten van Young Living. Denk aan etherische oliën, melanges en andere producten op basis van etherische oliën met een optimale hoeveelheid natuurlijke voorkomende bestanddelen.

Het afgelopen jaar heb ik veel producten veranderd, ook wel ditch & swtich. Bij de meeste producten moest mijn lichaam detoxen van alle chemische troep die ik heb binnen gekregen. Ik ben mij rot geschrokken wat voor troep er in diverse producten zitten. Ik gun mezelf het beste en ga niet meer terug naar hoe het geweest is.

Een andere belangrijke reden is dat de producten van Young Living beter voor het milieu zijn. Lees meer over Young Living via deze link. Hou ook mijn Instagram pagina en mijn blogs in de gaten. Hier deel ik mijn ervaring over de diverse producten.

Hoe kan ik mijn leefstijl aanpassen?

Of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het formulier.