Archives

  • -

Bruiloft Sissie & Niels

Winter Wonder Wedding

Dat Marga & Ferry onze Ceremoniemeesters moesten worden voor onze bruiloft, daar hoefden wij niet lang over na te denken. Ze waren bij het aanzoek, Ferry zat zelfs in het complot. Hij mocht de ring Amerika in smokkelen, met succes, zelfs zonder dat Marga dit wist! Een geslaagde verrassing bij de Grand Canyon dus. Vanaf dat moment begon het nadenken over hoe, wanneer, waar en met wie wij onze bruiloft wilden vieren. Marga en Ferry hebben ons hierbij geholpen, van leuke ideeën aandragen, de voorbereidingen treffen tot de uitvoering op de dag zelf en de nazorg, altijd met respect voor onze wensen.

Tuurlijk kan dat!
Met hun toen paar maanden oude zoontje in de draagzak gingen ze mee om een locatie te bezichtigen, Landgoed Rhederoord in De Steeg. Zij dachten aan dingen waar wij niet aan hadden gedacht. Welke stoelen worden gebruikt? Een zitje bij de openhaard, kan dat? Tuurlijk kan dat! Marga ging het gelijk navragen en regelen. Verder hebben we o.a. samen taart geproefd en Marga is mee geweest om de jurk af te passen. Buiten ons weten om (mede)organiseerden ze onze vrijgezellenfeesten, regelden ze een gezamenlijk cadeau en een extra verrassing: een ijssculptuur met ons logo.

Zorg uit handen
Op de dag zelf verzorgden Marga en Ferry de aankleding op locatie, haalden de bloemen op, hielpen ons met aankleden, ontvingen de fotograaf en de trouwambtenaar en zorgden dat de gasten werden ontvangen met glühwein of warme chocolademelk. De plechtigheid, waar wij elkaar en onze gasten pas voor het eerst zagen, was prachtig. Met onze naaste familie en vrienden om de brandende openhaard elkaar het ja-woord geven, precies zoals we wilden! Ook de Tapasworkshop en de Whisky Proeverij waren een succes, waarbij Marga en Ferry alles organiseerden zodat wij gewoon mee konden doen en genieten! Ondertussen zorgden zij er ook voor dat in de zalen alles klaargezet werd voor de borrel en het diner. Het was een heerlijk en gezellig diner met livemuziek. Marga en Ferry namen veel zorg uit handen en als het nodig was overlegden ze met ons.

Onze dag
Wij kijken terug op een bruiloft die bij ons past! Een Winter Wonder Wedding; met 25 naaste familieleden en vrienden een hele dag feest vieren op een prachtig landgoed met heerlijk eten en drinken. Mede dankzij Marga en Ferry was het tot in de puntjes georganiseerd en konden wij vooral genieten!

Niels & Sissie